i don't know if i dare to call you ..

hellllll0.
Igår träffade jag linda, riktigt trevligt :) tvspelande med mario rally spel, det blev lika. fan va grym jag är =D hehe. aja, idag ska jag träffa sara :) oooooch ja, idag åker elin till spanien ... :/

men nu ska jag fixa mig lite fort och lyssna på daniel norberg - wait.
han är dyngbra på att sjungaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. oooooch sen så ska jag snacka med sara :)

här är länken till låten: http://www.youtube.com/watch?v=56cQgLdMFqg&feature=related

pusshej.


21 december

Hej det va ett tag sen hörrni ;) Snart jul då också, heeelt sjukt va fort det går! För fort. 

Jullov fick vi ju torsdas med. Väldigt skönt och behövande! Skolan har tagit upp alldelles för mycket tid i mitt liv nu i början av 8an. Funderar starkt på att strunta i betyg och allt.

För när jag verkligen kämpar så får jag ändå bara g. Eller, i svenskan. Vart dyngbesviken! Trodde verkligen på vg. För dom flesta fick det och jag vart ju asnöjd med min bok jag skrev. Haha :(

Annars så fick jag som terminsbetyg eller vare heter 4 vg och resten g.  Jag fick vg i träslöjd, no, spanska och hk. Observera att jag fick ett STARKT vg i spanska. Hehe (h) De flesta nördarna fick ju bättre betyg i min klass. OCH dom som verkligen inte jobbar bättre än mig fick fler vg, haha HATA SKOLAN ;s Nä ärligt talat, jag tänker skita i skolan nu. Haha det blir ju ändå inte bra när jag kämpar ..

Annars då så träffade jag sötnosen Ida igår på stan, mycket trevligt :) Sen åkte jag till syrran och dit kom nästan hela släkten oså fika vi och sådär :) mys. Idag ska jag träffas Sara, blir väl att kanske kolla på film och så. Och imorn ska jag träffa Elin :) Då ska hon få sin julklapp också. Haha :)

Men nu ska jag duscha och sen tare lugnt ett tag, sen cykla till Sara :)
Puss hej.

RSS 2.0