summercat

I said hey hey HO! you know this is the way to go
Haha varför skriver jag ens? har verkligen inget vettigt att skriva nu..
ae det blir nog att dejta kudden snart.. ska upp och träna imorn och sen dop!
adios



brb.. gör ica osäkert..



soulmates.

är det ett normalt betende att ha beslutångest på ica i ca 30 min när man bara ska välja mellan godis, chips eller nötter?

.. dock rekordsnabbt för att vara oss.
sjukt illa? pinsamt? roligt? javetifan..
vår ursäkt: man vill ju ha lite av varje av det goda.


i rather dance with you


ups försov mig imorse så missade spanskan!
SYYYND.. verkligen.

..så tänkte att jag lika gärna kunde blogga lite när jag har tid.
igår efter skolan gymmade jag med jonis.
magrutor till studenten är vårt vad! återstår dock att se hur det blir..
efter vårt kämpande med svettdroppar forsandes ner från pannan (okej inte rikigt hehe) träffade jag min, minst sagt, saknade vän elin! självklart blev det fika. va annars?
friskis pass efteråt. va annars?

nu ska jag återgå till mitt dåliga samvete (eftersom jag inte gått på nån spanskalektion den här veckan). men inte fan är det konstigt när min spanska lärare är sämst i hela jävla världen?! nej precis. TJOHEJ


så kan det gåååå

<3


Whatever I said, whatever I did, I didn't mean it.
I just want you back for good.


want you back


att skippa romme igår och dra till friskis och träna och sedan vidare till ikea och sedan träna igen.. ae det känns faktiskt fortfarande som att jag gjorde rätt val! jag på skidor i flera timmar är ingen bra kombi. inte alls!

fick med mig lite smått och gott hem igår! både kläder och prylar. NÖJD!
här är tavlan jag och mamma FYNDADE för 259 kr! hur cool är den inte?



nu är det school som gäller! TJOLLAHOPP

i love you


Någon gång under sommaren 09, vid ett möte med ett gäng killar i smedby, började du prata med mig och stöta på mig väldigt mycket. Under några månader träffades vi några gånger och pratade lite då och då. Jag tänkte på dig direkt när jag hörde låten ice ice baby och jag tänkte redan då: det är något speciellt med den killen.

Några månader efter, någon gång i början av december, kom du för första gången hem till mig själv. Nervösa, spända och med tusen tankar i huvudet satt vi, kanske en halvmeter ifrån varandra i sängen, och fokuserade (i alla fall jag) på allt utom filmen vi såg på. Jag tänkte bara på hur och när det var ett bra läge att ta tag i din hand. Eller om jag skulle låta dig göra det. Eller om du ens ville. Jag bestämde mig dock efter väldigt många analyseringar och hjärnöverhettning att jag skulle göra det. Vipps var det gjort och det dröjde inte länge innan den första kyssen var avklarad... och minst 20 stycken till. Jag älskade sättet du rörde mig. Jag kände mig varm, lycklig och inte minst glad!

Dagarna efter gick jag under smeknamnet ”gullefjun”. Haha nej okej, inte bara, men jag kommer ihåg att du skrev det på msn ett flertal gånger. Vi träffades oftare och pratade mer och mer! Allt kändes så bra med dig!

Den 7 januari kom. Jag var hemma hos dig och vi låg bredvid varandra i soffan i din källare. Du sa att du älskade mig och jag svarade, precis som jag kände, att jag kände likadant.

Du och jag. Vi två. Anton och jag.
Det kändes så rätt!

Mycket grejer gjorde vi under våren, sommaren och hösten! Jag hade så kul med dig! Jag lärde känna dig mer och mer och jag hittade bara fler positiva sidor hos dig.

Du kom som en ängel och hjälpte mig när det var jobbigt. Du tog hand om mig och gjorde mig stark. Du berättade vad du tyckte om med mig och hur mycket du tyckte om mig. Du gav mig närhet och kärlek. Du gjorde mig hel.

Mer än ett år har gått nu och jag är fortfarande lika kär och lika lycklig med dig! Jag vill aldrig vara utan dig Anton. Jag älskar dig av hela mitt hjärta.


hello babes

blogg känns typ.. tidskrävande.
tid känns det inte som om jag har mycket nu.
varför vet jag inte! men skola, träning, pojkvän, plugg och kompisar står på schemat.. hela dan varje dag.

här får ni en bildbomb på bilder från de månader som varit. sjukt synd att jag inte är bättre på att ta fler kort! ae det ska skärpas!


julafton


nyår hos elis


lite blandande bilder från december-januari



mitt hjärta och jag på årsdagen. skridskor"åkning" och resutrang

RSS 2.0