"who's gonna walk you home tonight"


Okej.. allvarligt talat hörrni.
Vad fan är det med one tree hill som gör att en människa blir totalt känslomässigt rubbad och djup?

Efter ett par avsnitt ikväll (jo jag vet.. lördag.. vafan gör jag inne här? men sanningen är den att jag behöver vara själv.. ha lite såkallad egentid, som gärna får uttalas på daländska) vet jag varken om jag är glad eller ledsen. Ångerfull eller stolt över det jag åstadkommit under de senaste dagarna, månaderna och hela mitt liv. Jag förstår inte heller hur denna magiska serie kan den få mitt redan otroligt stora ordfråd att explodera med ytterligare alldeles för svåra och vuxna ord. Liksom när har jag senast använt åstadkommit? nej precis.. väldigt länge sedan. Men denna serie lyckas med allt det! pretty damn cool. just sayin'

Annars så jobbar jag för fullt och tar varje lediga stund till VILA och även till lite träning. Jag har sjuk träningsverk idag från min träning på löpbandet igår. 50 min med löpning, intervaller i rejäl uppförsbacke och självklart klassikern: powewalken som även den gjordes i uppförsbacke. Sedan lite magövningar. NÖJD TJEJ men med skaplig träningsverk. Min beach 11 får komma nu till hösten.. för nu är jag fan taggad!






speciell


TJENARE MANNEN!
idag är det en vecka sen jag skrev ett inlägg.
det innebär att min pöjk kommer hem till kära gamla goa norrköping inatt.
..och detta innebär i sin tur att jag, imorn, kommer att få krama om och pussa i mängder på min neger! WOHOOHOHO! som jag längtat efter det!

nu ska jag va lite social med min systerdotter innan hon åker till ungern i 3 veckor. Imorn vankas det arbete och slit på scandic! men sen... sen kommer det bästa på länge.. PUSSAR! hihi.



föressten.. kan tipsa om en hejdundrades bra låt!
panda da panda - speciell
lyssna och NJUT!

7 juli

ett år och 6 månader idag.
du har varit ifrån mig i en dag.
jag saknar dig mer än någonsin.

vi fixar det här du och jag.

"du är bra"

tänkte skriva ett väldigt efterlängtat inlägg denna regniga kväll.
jag har ett otroligt stort fan av min blogg som har påpekat ett antal gånger att det är dags att skriva. så för din skull! HEJ BLOGGEN!

på den här tiden har jag hunnit med mycket:
jag har blivit gudmor, det har varit midsommar, jag har varit i stockholm med familjen i några dagar, spenderat tid med kompisar, med pojkvän (som också fyllt år) och sen har jag haft väldigt mycket jobb. det har inte hänt något annat speciellt direkt.. vilket är lite tråkigt..

..MEN när jag lägger en tanke på att jag kommer ha ett fett cashflow i mitten av månaden så känns det mycket bättre. NU ska jag fortsätta se oth och ha en jäkligt skön kväll för mig själv och en liten godispåse och lite jordgubbar som anton och jag plockade igår. MUMS!


..sen får jag inte glömma att jag lyckades få min kära anton att ta på sig en ansiktsmask. inte illa alltså! PUSS PUSS!

RSS 2.0